Porten til Lofoten og Vesterålen

Hytte i Lødingen Vestbygd – utleie

Stacks Image 17
Fjeld og Vann AS disponerer en nybygd hytte med høy standard i Lødingen Vestbygd — ved porten til Lofoten og Vesterålen. Den ligger i et naturskjønt kystlandskap, 100 meter fra sjøen og skjermet fra naboer og trafikk. Her kan du nyte naturen og stillheten, dra ut på havet med båt, fiske, dykke, bade, gå fjellturer eller ta en sykkeltur på smale veier som slynger seg i et gammelt kulturlandskap.

Hytta på 85 m2 har et stort og moderne kjøkken kombinert med en stor stue med peisovn, et bad med dusj og vaskemaskin med tørk, to soverom nede - ett med dobbeltseng og ett med køyeseng. På hemsen i 2. etasje er det to små soverom med plass til to personer i hvert. Et stort kjølerom gir gode oppbevaringsmuligheter for mat og drikke, og en romslig dypfryser kan sikre fiskefangsten. Store glassflater og skyvedører ut mot svalganger gir mye lys og en fantastisk utsikt. TV vil du neppe savne her - og finnes derfor ikke!

Se vår annonse på Finn.no for flere opplysninger og utleiekalender.


Dykking og fisking

Stacks Image 20
En lettrodd aluminiumsbåt (Lindner Fishing 410) kan fritt lånes. Ellers har vi to har to båter med motor for utleie: en robust 16 fots aluminiumsbåt (Alunaut AC-16) med en 50 hk utenbordsmotor, samt en 14 fots glassfiberbåt (Hansvik) med en 10 hk motor. Aluminiumsbåten har et moderne ekkolodd og kartplotter. Båten er velegnet for både havfiske og dykking. Den kan ta inntil fire dykkere — alt avhengig av mengde utstyr som medbringes. Båtene ligger i bøyer like utenfor hytta. Havfiskeutstyr kan leies.
Stacks Image 110
For dykkere kan vi tilby luftfylling fra egen kompressor (230/300 bar, Lenhard og Wagener 150 l/min), samt leie av fire flaskesett (tre 2x12L og ett 2x7L) og bly.

Det er fine forhold for naturdykk like ved hytta, og et par spennende vrak ligger ikke alt for langt unna. D/S Haakon Jarl forliste ved Kjeøy i 1867 og ligger på 24-36 meters dyp. D/S Karmøy ble senket utenfor Lødingen havn i 1944, og ligger på 9-23 meters dyp.


Atkomst og omgivelser

Stacks Image 29
Hytta ligger på en liten øy, Gardsøya, som er tilknyttet bilvei. Nærmeste større tettsted er Lødingen, som ligger en halvtimes biltur unna. Nærbutikken i Vestbygda, med bensinstasjon, ligger omlag 5 km unna hytta. Det gamle fiskeværet Rinøyvåg er vår nærmeste nabo. Flyplassen Evenes (Harstad/Narvik lufthavn) ligger halvannen times biltur unna. En flytur fra Gardermoen tar halvannen time. Fra Evenes går det flybusser til Lødingen. Ankomst med tog vil være enten via Fauske og buss over Hammarøy, eventuelt med tog fra Sverige og til Narvik og buss til Lødingen. Lokalbussen har få avganger i sommersesongen, men taxi kan benyttes for å komme ut i bygda. Forøvrig kan vi hjelpe til med privat transport om det skulle være nødvendig.

Vestbygda kan by på flere severdigheter og kulturopplevelse. Feriesenteret Offersøy kan by på restaurant, båtutleie og andre aktiviteter. Gården og ysteriet "Den sorte gryte" kan friste med ulike prisbelønte oster, kje-kjøtt, desserter og kaker. En gårdsrestaurant finnes her. Skulpturlandskap Nordland har plassert skulpturen "Øye i stein" ute i havgapet i Vestbygda, den er skapt av Anish Kapoor — av en av Englands best kjente moderne kunstnere. Skulpturen er lagt ved et gammelt kulturlandskap, rikt på historie. Her finnes det et 60-talls gravhauger og tufter av langhus og naust. Fornminnene er fra jernalderen og fram til vikingtiden (ca 500 f.Kr. - 1030 e.kr), og en kultursti snor seg gjennom dette vernede kulturlandskapet.Booking og priser

Stacks Image 34
For 2024 er prisene som følger: Pris per uke (normalt lørdag - lørdag) er kr. 14 500, innsjekk kl. 17.00 og utsjekk kl. 11.00 - men her er vi fleksible med tanke på ukedager og tidspunkt. Sengetøy og håndklær er inkludert. For kortere opphold er døgnprisen kr. 2350. Døgnleie for båt er kr. 900 for 16 fots alu-båt og kr. 300 for 14 fots glassfiberbåt.

Ta kontakt med Fjeld og Vann AS for nærmere opplysninger om booking.


Album

Klikk på miniatyrbildene for album
 • Hytta mot sør og Vestfjorden

  Hytta mot sør og Vestfjorden

 • Omgitt av hav på alle kanter

  Omgitt av hav på alle kanter

 • Stue med kjøkkenøy

  Stue med kjøkkenøy

 • Svalganger foran store vinduer

  Svalganger foran store vinduer

 • Kjøkken med kjøkkenøy

  Kjøkken med kjøkkenøy

 • Stua

  Stua

 • Stue med kjøkkenøy

  Stue med kjøkkenøy

 • Morgenkaffen nytes med god utsikt

  Morgenkaffen nytes med god utsikt

 • Sovertom med dobbeltseng

  Sovertom med dobbeltseng

 • Soverom med køyeseng

  Soverom med køyeseng

 • Hems med to små soverom

  Hems med to små soverom

 • Bad med vaskemaskin med tørk

  Bad med vaskemaskin med tørk